Postarea ștearsă de două ori de pe Facebook

Bună seara! Haideți să vorbim despre mobilizarea asta, că văd că sunt o grămadă care inflamează aiurea pe internet. Practic, mobilizarea arată doar disperarea lui Putin și nu va schimba nimic pe front, ba mai mult rău va face. 

- în primul rând, mobilizarea merge excelent. Fuge lumea din Rusia, mai ceva ca femeile cu copii mici din Ucraina. Ne bucurăm foarte mult, așa văd și ei ce înseamnă să lași tot și să fugi din cauza lui Putin și a orcilor ruși. Măcar ei vor avea o casă la care să se întoarcă, ucrainenii nu mai au nici asta. Dar să plece liniștiți, le dorim drum bun!

- majoritatea rezerviștilor refuză să lupte, ies la proteste, se revoltă, se ceartă cu ofițerii. Spun că preferă închisoarea decât să meargă pe front. Mai bine ieșeau la proteste de la început și nu mai murea atâta lume. Oricum tot la închisoare ajungeau și atunci, tot acolo ajung și acum. Dar atunci nu le păsa, nu erau ei afectați. Acum se revoltă, pentru că n€bunia lui Putin a ajuns, în sfârșit, și la ei.

- vă dați seama ce chef să lupte au ăia luați cu forța și băgați în dubă. Cum am eu chef de muncă sâmbătă seara. 

- cea mai căutată chestie pe Google în Rusia este "cum să îți rupi o mână".

- da, sunt unii care susțin războiul, dar majoritari sunt cei cărora nu le păsa de ce se întâmplă, pentru că nu erau afectați. Acum, când a venit ordinul să meargă să moară pe front, au realizat brusc că războiul ăsta e inutil și refuză să lupte. 

- armată rusă are probleme de aprovizionare și așa, darămite cu 300.000 de soldați în plus.

- soldații ruși de pe front sunt epuizați. Vor să se retragă, dar îi împușcă cei din spate, așa că se predau. Sunt epuizați, flămânzi și vor să plece acasă. Asta spun cam toți când vorbesc cu familiile sau prietenii la telefon. S-au prins și ei că luptă degeaba, că nu salvează nici pe naiba, că ucrainenii îi urăsc, nu vor "salvarea" lor. 

- penultimul punct: sunt și speriați. Li s-a spus că ucrainenii au ajuns la Moscova și au om0rât-o pe Dughina, că soldații sunt "mutanți din laboratoarele americane", că armele NATO fac prăpăd, că sunt sataniști și toate prostiile pe care le îndrugă propaganda rusă. Practic, ucrainenii sunt niste supereroi. Și normal că i-au speriat. Dacă la Moscova fac asta, darămite pe front. Normal că ăia fug ca dr@cu' de tămâie. 
 
- sper ca putiniștii care urlă ce șmecheră e armata rusă să nu mai piardă timpul pe Facebook și să meargă la război, să fie parte din această măreață "victorie". Că doar nu vorbesc așa, doar ca să sune. 

Așa că mobilizarea asta nu va schimba mai nimic pentru ofensiva ucraineană. Probabil Vestul va grăbi procesul de a livra arme și vor fi și mai multe. Dar în rest, nu se sperie nimeni de ăia luați din pat și duși pe front. Îi trimit carne de Himars pentru că Putin vrea să rămână în istorie ca mare cuceritor. Va rămâne în istorie ca un clown, dar amărâților ăstora le rămân oasele pe acolo sau se predau și măcar rămân în viață. 
P.S. sper că vor avea suficienți saci negri odată cu mobilizarea asta
P.P.S. vine orctombrie. Sper că Putin a aflat cum a sfârșit Țarul Nicolae și de ce.

Comentarii

  1. Eu am postat-o pe pagina mea…Nu sunt prea importanta asa ca nu am patit nimic… Ai scris super, logic, concis, argumentat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să nu care cumva să-ți treacă prin cap să renunți la a mai scrie! Sper că ne-am înțeles.

      Ștergere
  2. Se pare că nu se poate comenta la nicionicio postare de a ta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bun text. Blocarile pe fb au devenit o adevarata problema, va deveni in curand spatiul in care raman doar trolii, floricele si cafelute

    RăspundețiȘtergere
  4. Parca imi citesti gandurile, exact asa gandesc, exact cu aceleasi cuvinte. In general. E needucativ sa spun ce cred eu despre troli, putinisti si rusi, am mai multe suspendari de 30 de zile de la Zucker, fmm. Mai e si evreu dobitocul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știu ce spuneți. De asta am recurs la blog, pentru a nu mai depinde de Facebook, pentru a putea să scriu fără frica restricțiilor

      Ștergere
  5. Oare gresim primind atata armata de refugiati? Or fi sabotori printre ei? Ne vor da cu artificii prin depozitele de combustibili? Razboi hibrid, omuleti verzi.. .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaa... Mămicile cu bebelușii? Ravagii vor face. Mai ales ăia micii, sugarii. Vor sabota fabricile noastre vândute la fier vechi de zeci de ani, vor fura enormele pensii minime, ne vor înjura politicienii noștri integri, prăpăd, nu alta. 🤣🤣🤣

      Ștergere
  6. Foarte bine, Facebook-ul devine încet, încet o imensă farsă

    RăspundețiȘtergere
  7. E bine. Noi citim si dam mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sper că ,,ciolovecii"care mai încearcă să lupte , să facă crime ,jafuri și violuri și care cred că vor scăpa o săși dea seama că norocul lor s-a terminat ...De acum va veni urgia și pedeapsa pe capetele lor ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Ca ivanii sunt luati sa lupte cu zarcanul, e ok pentru ca isi merita soarta: au tacut si s-au complacut in dictatura. Ce nu imi place este nu numai ca ii primim ca refugiati, dar mai avem o multime cate trebuiau expulzati de foarte mult timp.. si sunt in continuare in tara. Nu am nimic cu alte nationalitati care vin in tara ca sa traiasca in pace dar pe ivani sa nu ii vad.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mult succes! Editați ultimul ORCTOMBRIE lăsați-l doar dacă este vorba de Octombrie pentru orci,

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare