A face sau nu copii!

Pentru că toată lumea își dă cu părerea despre ce a spus Delia, o să scriu și eu câteva rânduri.
În primul rând, nu înțeleg inflamarea populației că nu vrea Delia să facă copii. Adică ce treabă avem noi cu ce face ea? Ne afectează cu ceva în mod direct că face ea sau nu face ea copii? Pe mine personal mă doare fix în cot ce face altcineva, ce alegeri face pentru el, atâta timp cât nu e ilegal și nu mă afectează în mod direct. Așadar, dacă Delia face 15 copii sau niciunul, ne afectează pe noi personal? Ne cere nouă bani dacă face sau nu face? Ne dă afară din casă? Ne cresc sau ne scad facturile? Ei, bine, atunci sănătate, să facă ce vrea ea.


Da, ne afectează că beizadelele politicienilor sunt angajate pe banii noștri, își cumpără mașini și plătesc silicoane și roabe cu șampanie prin cluburi de fițe din banii furați de la noi. Asta este ilegal și ne afectează pe toți. Dar alegerile Deliei sau oricui, pe banii lor, fără a comite ilegalități, astea sunt strict ale lor, fără a ne afecta pe noi.


Și dacă tot s-a deschis subiectul copii, am și eu o rugăminte personală: nu mai puneți întrebarea "tu nu faci copii?", "Tu de ce nu faci copii?" oricui prindeți! Că nu știți ce răni stârniți, cât își dorește persoana respectivă să facă copii, prin ce tratamente chinuitoare trece, iar voi doar îi răsuciți cuțitul în rană. Lăsați oamenii să facă copii atunci când vor și dacă își doresc. Că uneori o întrebare de asta poate durea mai tare decât o palmă. Vă rog eu frumos, fiți buni unii cu ceilalți, mai ales cu femeile fără copii. Nu știți ce drame au în spate și cât rău le-ar putea face întrebările sau discuțiile de genul.


Revenind la Delia, rămâne cum am stabilit. E treaba ei și a soțului ei dacă fac sau nu copii! Nu cred că e chiar un geniu care trebuie neapărat să își trimită genele mai departe, că altfel va dispărea planeta fără un copil de-al ei. 

Comentarii

  1. Mesajul "marilor patrioti" preafacatori de copii nu este pentru Delia sau pentru tine (influencer), ci pentru noi plebeeni, sa faca presiune bombardierii suveranisti pe noi sa le facem copii, fie ca-s conditii bune sau nu. Ca deh, cand vor fi batrani, acei bombardieri au nevoie si ei de sclavi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Clar! Când se va ajunge la canibalism trebuie să aibe și stăpânii la lume ce să mănânce!

      Ștergere
    2. Pai deh, stapanii au voie sa fie cat se poate de degenerati, in timp ce predica cat de degenerata e populatia si cum trebuie sa fie supusi si umili.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare